POLICIJSKA UPRAVA BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE PDF Ispis E-mail
Autor Krešimir Šimić   
08. studenog 2019.

POLICAJCI ODRŽALI EDUKATIVNO PREDAVANJE KORISNICIMA CENTRA ZA INKLUZIVNU PODRŠKU


Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, Tomislav Kovačević, Mladen Ergotić i Ivica Pavelko u suradnji s voditeljicom Centra za inkluzivnu podršku u Slavonskom Brodu, održali su edukativno predavanje korisnicima Centra na temu „Sigurnost u prometu“, te su kroz predavanje korisnike Centra upoznali s opasnostima koje nosi sudjelovanje u prometu, kako da se ponašaju u prometu, čega se kao sudionici trebaju pridržavati, koja su pravila sigurnog prelaska kolnika te kako se u prometu ponašati u svojstvu bicikliste, a sve s ciljem podrške njihovoj boljoj integraciji u društvo.

 
POLICIJSKA UPRAVA BRODSKO-POSAVSKA PDF Ispis E-mail
Autor Krešimir Šimić   
29. listopada 2019.

IZAZVAO PROMETNU NESREĆU, A POTOM NAPUSTIO MJESTO DOGAĐAJA


U nedjelju, 27.listopada, oko 5.45 sati, kod Šumeća, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena. Naime, očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo na način da 30-godišnji vozač (policijski službenik) upravljajući osobnim automobilom dolaskom do raskrižja županijske i lokalne ceste u blizini Šumeća, nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama i stanju ceste (raskrižje) te vidljivosti (magla) uslijed čega je u jednom trenutku izgubio nadzor nad upravljačem uslijed čega je automobilom sletio u odvodni kanal te prednjim dijelom vozila udario u kosinu kanala. U ovoj prometnoj nesreći vozač je teško ozlijeđen. Liječnička pomoć mu je ukazana u Općoj bolnici „Dr. Josip Benčević“ gdje je i zadržan na daljnjem liječenju, a policija protiv 30-godišnjeg vozača podnosi prekršajnu prijavu Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

 
POLICIJSKA UPRAVA BRODSKO-POSAVSKA PDF Ispis E-mail
Autor Krešimir Šimić   
29. listopada 2019.

ZAJEDNIČKI NADZOR POLICIJSKIH SLUŽBENIKA, CARINE I DRUGIH INSPEKCIJSKIH SLUŽBI


U nedjelju, 27. listopada, u vremenu od 1.15 do 2.30 sati, u Slavonskom Brodu, u užem centru grada, policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, zajedno sa službenicima Carine, predstavnicima Državnog inspektorata, odnosno Turističke inspekcije, nadzirali su nekoliko ugostiteljskih objekata, kojom prilikom je u unutrašnjosti bilo nekoliko stotina posjetitelja. Prilikom nadzora policijski službenici su izdali 12 pisanih i usmenih upozorenja, te 3 prekršajna naloga zbog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici. Pritom je na podu pronađeno odbačeno 2 paketića, težine 2,54 grama droge amfetamina, 0,3 grama droge kokain, te 5 paketića sa 7,02 grama droge marihuane. Policijski službenici nastavljaju daljnji rad u cilju pronalaska osoba koje su odbacile drogu.

 
POLICIJSKA UPRAVA BRODSKO-POSAVSKA PDF Ispis E-mail
Autor Krešimir Šimić   
29. listopada 2019.

OTUĐENI MOBITEL PRONAĐEN I VRAĆEN VLASNIKU

 

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška dovršili su kriminalističko istraživanje nad starijim maloljetnikom, na okolnosti počinjenja kaznenog djela krađe. Pritom je utvrđeno da je osumnjičeni, dana 11. kolovoza, u 10.45 sati, u prostorijama jednog kluba u Novoj Gradiški, otuđio mobitel (vlasništvo 27-godišnjaka). Policijski službenici su otuđeni mobitel pronašli i vratili vlasniku, a protiv osumnjičenog podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu i izvješće Centru za socijalnu skrb u Slavonskom Brodu.

 
POLICIJSKA UPRAVA BRODSKO POSAVSKA PDF Ispis E-mail
Autor Krešimir Šimić   
25. listopada 2019.

Na području Policijske uprave brodsko-posavske, policijski i carinski službenici, te službeni psi za detekciju droga otkrili veću količinu droge marihuane te manju količinu hašiša i heroina.


Na području Policijske uprave brodsko-posavske, zaplijenjena je slijedeća količina droge: 28484,69 grama droge marihuana, 341.6 grama droge hašiš i 1.4 grama droge heroin. Dana 23. listopada, u 10.30 sati, policijski službenici su nadzirući područje na zapadnom dijelu Slavonskog Broda (oko dva kilometra od rijeke Save u dubini teritorija Republike Hrvatske), pronašli 38 PVC paketa u kojima se nalazilo 366,5 grama droge marihuana i 341,6 grama droge hašiš. Vezano uz pronalazak droge policijski službenici nastavljaju daljnji rad i kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja bitnih činjenica i pronalaska počinitelja.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 » > Kraj >>

Stranica 1 od 7

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba