POLICIJSKA UPRAVA BRODSKO-POSAVSKA PDF Ispis E-mail
Autor Kata Nujić   
19. siječnja 2020.

POJAČAN NADZOR PROMETA

 

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, tijekom nadolazećeg vikenda, ali i početkom sljedećeg tjedna obavljati će pojačan nadzor prometa, ali i niz preventivno-represivnih radnji s naglaskom na srijedu, 22. siječnja, kada se obilježava narodni običaj blagoslova vinograda i proslava blagdana sv. Vinka.

 
POLICIJSKA UPRAVA BRODSKO-POSAVSKA PDF Ispis E-mail
Autor Krešimir Šimić   
02. siječnja 2020.

U PROMETNOJ NESREĆI OZLIJEĐENO ŠEST OSOBA

 

1. siječnja, oko 20 sati, u Cerniku, u Frankopanskoj ulici, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Naime, policija je očevidom utvrdila da je do prometne nesreće došlo na način da se 22-godišnjak osobnim automobilom novogradiških registracijskih oznaka kretao od sjevera u smjeru juga. Istim kolnikom, suprotnim smjerom od juga u smjeru sjevera kretao se automobil njemačkih registracijskih oznaka, a kojim je upravljao 39-godišnji njemački državljanin te su se u vozilu uz vozača nalazila još četiri putnika.

 
PRIOPĆENJE ZA MEDIJE PDF Ispis E-mail
Autor MUP RH   
14. prosinca 2019.

OPERATIVNA AKCIJA „MIR I DOBRO“

 

Već tradicionalno i ove godine na razini Ministarstva unutarnjih poslova, pa tako i na području Policijske uprave brodsko-posavske, u vremenu od 13. prosinca 2019. godine do 8. siječnja 2020. godine, provodi se Operativna akcija „“Mir i dobro“ s ciljem sprječavanja nezakonite uporabe oružja, pirotehničkih i drugih eksplozivnih sredstava u predblagdansko i blagdansko vrijeme.

Na razini Ministarstva unutarnjih poslova, prošle godine za vrijeme spomenute akcije, zbog nezakonite uporabe oružja i pirotehničkih sredstava ozlijeđene su 23 osobe, od kojih je 7 osoba teško ozlijeđeno. Ozlijeđeno je 6-ero djece, od kojih 5 teško. Radi nezakonitog posjedovanja oružja, streljiva i nezakonite uporabe pirotehničkih sredstava oduzet je 41 komad raznog oružja, 2.121 komad streljiva raznog kalibra, 6 kilograma eksploziva, 7 komada raznih eksplozivnih sredstava (bombe i sl.), te 394 komada raznih pirotehničkih sredstava.

 
POLICIJSKA UPRAVA BRODSKO-POSAVSKA PDF Ispis E-mail
Autor Kata Nujić   
14. prosinca 2019.

DAN LJUBAZNOSTI U PROMETU

 

U Slavonskom Brodu, u Ulici Matije Gupca, policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod, jučer su u vremenu od 9 do 10.30 minuta, proveli preventivno edukativnu akciju pod nazivom „Dan ljubaznosti u prometu“.

Policijskim službenicima su se prilikom provođenja akcije, pridružili i predstavnici Udruge gluhih i nagluhih osoba Županije brodsko-posavske, koji su prelazili kolnik u svojstvu pješaka na obilježenom pješačkom prijelazu, a kojom prilikom su ih vozači  propisno propuštali na obilježenom pješačkom prijelazu.

 
POLICIJSKA UPRAVA BRODSKO-POSAVSKA PDF Ispis E-mail
Autor Kata Nujić   
11. prosinca 2019.

POLICAJAC EDUCIRAO UČENIKE U PROGRAMU „ŠKOLSKI MEDNI DAN I PROMOCIJA HRVATSKIH PČELINJAKA“

 

Policijski službenici Postaje granične policije Vrpolje na svom postajnom području, nastavljaju vrlo uspješnu suradnju sa osnovnim školama provođenjem raznih preventivnih aktivnosti. Obzirom da se dana 9. prosinca 2019. godine, u svim osnovnim školama na području Republike Hrvatske provodi  program „Školski medni dan i promocija hrvatskih pčelinjaka“, to je bila prilika da se u ovu manifestaciju, a na poziv škola uključi i policijski službenik Postaje granične policije Vrpolje Mirko Čorak. Školski medni dan je ujedno obilježavanje Sv. Ambrozija zaštitnika pčela i pčelara, dan kada se u svim osnovnim školama učenicima prvih razreda na poklon podijele prve teglice meda zapakirane u nacionalnu staklenku za med.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 1 od 10

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba