Protiv zlostavljanja PDF Ispis E-mail
Autor PU Brodsko-posavska   
05. prosinca 2013.

TRIBINA POD NAZIVOM "ZLOSTAVLJANJE" U OKUČANIMA

Povodom obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige 2013. godine, na inicijativu Policijske postaje Okučani i Narodne knjižnice i čitaonice Okučani, u organizaciji Vijeća za prevenciju Općine Okučani, dana 4. prosinca, u vremenu od 12 do 14 sati, održana je tribina pod nazivom "Zlostavljanje" u prostoru društvenoga doma u Okučanima.

 
Oprezno s alkoholom PDF Ispis E-mail
Autor Antun Jakobović   
09. studenog 2013.

DANI MARTINJA

Proslava narodnog običaja krštenja mošta "Martinje" ove godine obilježavat će se od 8. do 11. studenog, slijedom čega je za pretpostaviti da će se i u prometu na cestama naći veći broj sudionika koji su konzumirati alkoholna pića. S obzirom na proslavu ovog narodnog običaja i da se radi o danima vikenda i prvom danu radnog tjedna, policija će u cilju prevencije prometnih nesreća i njihovih posljedica, odnosno povećanja sigurnosti prometa na cestama svojom kontinuiranom prisutnošću na cestama provoditi aktivnosti usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola.

 
Pogranične propusnice PDF Ispis E-mail
Autor PU Brodsko-posavska   
13. listopada 2013.

ZAPRIMANJE ZAHTJEVA ZA IZDAVANJE POGRANIČNIH PROPUSNICA

Granična policija Bosne i Hercegovine započela je s 1. listopadom zaprimati zahtjeve za izdavanje pograničnih propusnica stanovnicima pograničnog područja Republike Hrvatske. Stoga od navedenog datuma stanovnici pograničnog područja, odnosno županija Vukovarsko-srijemske, Brodsko-posavske, Sisačko moslavačke, Karlovačke, Ličko-senjske, Zadarske, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske zahtjeve za izdavanje pogranične propusnice mogu podnijeti u nadležnim jedinicama Granične policije BiH ili u njihovom diplomatsko-konzularnom predstavništvu u Zagrebu.

 
Dan policije PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
25. rujna 2013.

SIGURNOST U ŽUPANIJI NA VISOKOM NIVOU

Obilježavanje Dana policije po prvi puta je održano izvan sjedišta Policijske uprave  brodsko-posavske. Domaćin je 25. rujna 2013. bila Općina Okučani i načelnik Aca Vidaković. Dan policije i blagdan svog zaštitnika sv. Mihovila brodsko-posavska policija obilježila je u nazočnosti brojnih gostiju, među kojima su bili župan Danijel Marušić, sa zamjenicima Davorom Vlaovićem i Dunjom Magaš, predstavnici gradova Slavonski Brod i Nova Gradiška i udruge roditelja poginulih branitelja, načelnici općina Gornji Bogićevci i Stara Gradiška, predstavnici javnih službi i institucija koje zajedno s policijom rade na sigurnosti i spašavanju građana i dobara, predstavnici Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata "Zebre" Nova Gradiška, te predstavnici bosansko-hercegovačke policije.

 
Nakon 1. srpnja 2013. PDF Ispis E-mail
Autor Antun Jakobović   
28. lipnja 2013.

OSOBNE ISPRAVE I PRELAZAK GRANICE

Zbog velikog interesa javnosti oko prelaska granica nakon što Republika Hrvatska postane 28. članica Europske unije u Ravnateljstvu policije je u srijedu 26. lipnja održana konferencija za medije na temu osobnih isprava i prelaska granice nakon 1. srpnja 2013. Na konferenciji je ministar unutarnjih poslova, gospodin Ranko Ostojić rekao da građani ne trebaju mijenjati niti jednu osobnu ispravu nakon 1. srpnja 2013.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 » > Kraj >>

Stranica 3 od 5

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba