Ukazivanje na problem nasilja među djecom i mladima PDF Ispis E-mail
Autor PU Brodsko-posavska   
05. travnja 2013.

NASTAVAK PROJEKTA "PRIJATELJSTVO, A NE NASILJE"

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, 5. travnja 2013. započeli su sa provedbom prve faze projekta "Prijateljstvo, a ne nasilje". U Osnovnoj školi "Ante Starčević" u Rešetarima, održali su interaktivno predavanje s radionicom učenicima 8 b razreda.

Na interaktivnom predavanju sa radionicama, uz učenike sudjelovali su kao moderatori kontakt policajci Policijske postaje Nova Gradiška Bernardin Trnka i Tomislav Maraković, razrednica prof. Vesna Vlaović i pedagoginja škole prof. Marija Dautović.

 
MUP - natječaj PDF Ispis E-mail
Autor PU Brodsko-posavska   
04. travnja 2013.

RASPISAN NATJEČAJ ZA ZANIMANJE POLICAJAC/POLICAJKA

Ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je natječaj za upis polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje POLICAJAC/POLICAJKA u 2013./2014. godini.
Natječaj je raspisan na temelju članka 85. stavaka 2. i 3. Zakona o policiji i članka 14. stavaka 2. i 3. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi.

 
Stres, trauma - psihološka prva pomoć PDF Ispis E-mail
Autor PU Brodsko-posavska   
26. veljače 2013.

PROGRAM PSIHOEDUKACIJE

Rukovoditelji ustrojstvenih jedinica Policijske uprave brodsko-posavske sudjelovali su u (četvrtak i petak) dvodnevnom programu psihoedukacije "Stres, trauma - psihološka prva pomoć". Psihoedukaciju su proveli psiholozi u Odjelu za psihološku i zdravstvenu zaštitu na radu pri Sektoru za upravljanje ljudskim potencijalima u Ministarstvu unutarnjih poslova, koji su sa aktivnostima započeli prošle godine s ciljem educiranja srednjeg rukovodnog kadra u policiji i osposobljavanja za voditelje psihološke podrške.

 
MUP izvješće 11/2012 PDF Ispis E-mail
Autor PU Brodsko-posavska   
13. studenog 2012.

Od 5. do 12. studenoga na području Policijske postaje Nova Gradiška zabilježeno je 10 kaznenih djela, od kojih šest protiv imovine. Dogodilo se 10 prometnih nesreća, od kojih pet s ozlijeđenim osobama (jedna osoba teže, pet osoba lakše ozlijeđeno) i pet  prometnih nesreća s materijalnom štetom. Zabilježeno je četiri prekršaja nasilja u obitelji. Na graničnom prijelazu Stara Gradiška - Bosanska Gradiška državnu granicu je prešlo 70204 putnika i 29768 vozilo.

 
MUP priopćenje 11/2012 PDF Ispis E-mail
Autor PU Brodsko-posavska   
08. studenog 2012.

PREDAVANJE ZA RODITELJE

6. studenog, u prostorijama OŠ "Ante Starčević" u Rešetarima, kontakt policajac Policijske postaje Nova Gradiška Bernardin Trnka, u okviru projekta "Zajedno više možemo" - "Mogu ako hoću-2", održao je predavanje roditeljima učenika šestog razreda. Na predavanju je bilo nazočno 20 roditelja, kojima je kontakt policajac govorio o prevenciji zlouporabe opojnih droga, asocijalnih ponašanja i obvezama roditelja sukladno odredbama čl. 95 Obiteljskog zakona.

 
Više članaka...
<< Početak < « 1 2 3 4 5 » > Kraj >>

Stranica 4 od 5

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba