Upozorenje Policijske uprave PDF Ispis E-mail
Autor PU Brodsko-posavska   
19. ožujka 2014.

POŽARI OTVORENOG PROSTORA

Budući da slijedi vremenski period tzv. proljetne požarne sezone zbog viših dnevnih temperatura zraka koje za posljedicu imaju isušivanje tla i biljnog pokrova povećava se mogućnost lakog nastanka požara otvorenog prostora koji mogu imati za posljedicu veću materijalnu štetu na opožarenim poljoprivrednim i šumskim površinama, te oštećenje nadzemnih instalacija niskonaponskih i visokonaponskih električnih vodova i moguće ljudske žrtve.

 
Vlč. Davorin Anđić PDF Ispis E-mail
Autor PU Brodsko-posavska   
09. prosinca 2013.

UVOĐENJE U SLUŽBU POLICIJSKOG KAPELANA

9. prosinca 2013. u 11.30 sati, u Crkvi Svetog Trojstva, u Slavonskom Brodu, u okviru Svete Mise, održan je program proslave Uvođenja u službu policijskog kapelana vlč. Davorina Anđića. Prije početka Svete Mise, iz sakristije Crkve, ušla je procesija u kojoj su sudjelovali pripadnici policije sa zastavama Republike Hrvatske i Ministarstva unutarnjih poslova.

 
Protiv zlostavljanja PDF Ispis E-mail
Autor PU Brodsko-posavska   
05. prosinca 2013.

TRIBINA POD NAZIVOM "ZLOSTAVLJANJE" U OKUČANIMA

Povodom obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige 2013. godine, na inicijativu Policijske postaje Okučani i Narodne knjižnice i čitaonice Okučani, u organizaciji Vijeća za prevenciju Općine Okučani, dana 4. prosinca, u vremenu od 12 do 14 sati, održana je tribina pod nazivom "Zlostavljanje" u prostoru društvenoga doma u Okučanima.

 
Oprezno s alkoholom PDF Ispis E-mail
Autor Antun Jakobović   
09. studenog 2013.

DANI MARTINJA

Proslava narodnog običaja krštenja mošta "Martinje" ove godine obilježavat će se od 8. do 11. studenog, slijedom čega je za pretpostaviti da će se i u prometu na cestama naći veći broj sudionika koji su konzumirati alkoholna pića. S obzirom na proslavu ovog narodnog običaja i da se radi o danima vikenda i prvom danu radnog tjedna, policija će u cilju prevencije prometnih nesreća i njihovih posljedica, odnosno povećanja sigurnosti prometa na cestama svojom kontinuiranom prisutnošću na cestama provoditi aktivnosti usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola.

 
Pogranične propusnice PDF Ispis E-mail
Autor PU Brodsko-posavska   
13. listopada 2013.

ZAPRIMANJE ZAHTJEVA ZA IZDAVANJE POGRANIČNIH PROPUSNICA

Granična policija Bosne i Hercegovine započela je s 1. listopadom zaprimati zahtjeve za izdavanje pograničnih propusnica stanovnicima pograničnog područja Republike Hrvatske. Stoga od navedenog datuma stanovnici pograničnog područja, odnosno županija Vukovarsko-srijemske, Brodsko-posavske, Sisačko moslavačke, Karlovačke, Ličko-senjske, Zadarske, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske zahtjeve za izdavanje pogranične propusnice mogu podnijeti u nadležnim jedinicama Granične policije BiH ili u njihovom diplomatsko-konzularnom predstavništvu u Zagrebu.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 » > Kraj >>

Stranica 5 od 7

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba