POLICIJSKA UPRAVA BPŽ PDF Ispis E-mail
Autor Kata Nujić   
27. kolovoza 2019.

NADZORI U PROMETU


Prošli tjedan, od 19. do 25. kolovoza, na prometnicama, na području Policijske uprave brodsko-posavske, dogodile su se 32 prometne nesreće, od kojih 9 s ozlijeđenim osobama u kojima je 10 osoba ozlijeđeno (nije bilo težeg ozljeđivanja osoba), te 23 prometne nesreće s materijalnom štetom.

 
POLICIJSKA UPRAVA BPŽ PDF Ispis E-mail
Autor Kata Nujić, glasnogovornica   
24. kolovoza 2019.

2. SLAVONSKA UTRKA


U gradskoj Tvrđavi, 22. kolovoza održana je konferencija za medije u organizaciji Udruge za promicanje zdravog života Kulture tijela, na kojoj je predsjednik Udruge Tomislav Marinović, upoznao prisutne sa svim detaljima vezano uz predstojeću 2. Slavonsku utrku, istaknuvši da se radi o glazbeno trkačkom doživljaju, spoju sporta i zabave. Dodao je da je prijavljeno preko 300 građana trkača (više nego na prošlogodišnjoj utrci), svih uzrasta i dobi, od onih najmlađih do odraslih, te policijskih službenika. Posebno veseli činjenica da je prijavljen popriličan broj djece.

 
Turnir u praktičnom streljaštvu PDF Ispis E-mail
Autor Kata Nujić   
31. srpnja 2014.

MEMORIJALNI TURNIR "ZLATKO BENIJA"

Tijekom prošlog tjedna (25. srpnja), na streljani Doma strijelaca u Virovitici, održan je IV. memorijalni turnir u praktičnom streljaštvu "Zlatko Benija". Turnir je organizirala Policijska uprava virovitičko-podravska u znak sjećanja na tragično preminulog zamjenika načelnika policijske uprave Zlatka Beniju.

Na Memorijalnom turniru, u praktičnom streljaštvu natjecalo se 12 ekipa, od kojih nekoliko ekipa Policijske uprave virovitičko-podravske, gostujuće ekipe Interventne policije iz Osijeka, Slavonskog Broda, Požege i Koprivnice, te ekipa Hrvatskog časničkog zbora Virovitica.

 
Upozorenje Policijske uprave PDF Ispis E-mail
Autor PU Brodsko-posavska   
19. ožujka 2014.

POŽARI OTVORENOG PROSTORA

Budući da slijedi vremenski period tzv. proljetne požarne sezone zbog viših dnevnih temperatura zraka koje za posljedicu imaju isušivanje tla i biljnog pokrova povećava se mogućnost lakog nastanka požara otvorenog prostora koji mogu imati za posljedicu veću materijalnu štetu na opožarenim poljoprivrednim i šumskim površinama, te oštećenje nadzemnih instalacija niskonaponskih i visokonaponskih električnih vodova i moguće ljudske žrtve.

 
Vlč. Davorin Anđić PDF Ispis E-mail
Autor PU Brodsko-posavska   
09. prosinca 2013.

UVOĐENJE U SLUŽBU POLICIJSKOG KAPELANA

9. prosinca 2013. u 11.30 sati, u Crkvi Svetog Trojstva, u Slavonskom Brodu, u okviru Svete Mise, održan je program proslave Uvođenja u službu policijskog kapelana vlč. Davorina Anđića. Prije početka Svete Mise, iz sakristije Crkve, ušla je procesija u kojoj su sudjelovali pripadnici policije sa zastavama Republike Hrvatske i Ministarstva unutarnjih poslova.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 » > Kraj >>

Stranica 2 od 5

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba