Grad Nova Gradiška
NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor novagra   
17. rujna 2018.

Najbrojniji kućni ljubimci u Novoj Gradiški  dobili svoje igralište

 

Nakon što su prošle godine   na  zelenoj površini sjeverno od parkirališta Kaufladna  postavljene   sprave na prvom igralištu za pse u gradu, te nakon završetka kružnog toka, djelatnici Eko-Konga  su prije nekoliko dana postavili i ogradu.

Na zadovoljstvo vlasnika, a vjerojatno i pasa, najbrojniji kućni ljubimci u Novoj Gradiški  dobili su  svoj poligon.

Izgrađen je  zahvaljujući  suradnji  Grada Nova Gradiška i  LAG-a Zapadna Slavonija.   Sredstva  su  dijelom osigurana  na natječaju   Zaklade „Slagalica“, a ostatak su  osigurali LAG  Zapadna Slavonija i  Grad Nova Gradiška.

 
CRKVA SVETE TEREZIJE AVILSKE PDF Ispis E-mail
Autor cajtung   
15. rujna 2018.

Zagrebački solisti oduševili Novogradišćane

 

U organizaciji Učilišta „Matija Antun Relković“, Grada Nova Gradiška, župne crkve Bezgrješnog začeća Blažene Djevice Marije i pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske, ljubitelji sakralne glazbe 14. rujan uživali su u vrhunskom glazbenom  koncertu renomiranog Ansambla Zagrebačkih solista. Koncert je održan u crkvi Svete Terezije Avilske, a gosti su se posjetiteljima predstavili djelima Antonia Vivaldija. Iako se očekivalo više posjetitelja, svi koji su došli nisu požalili, jer ih vrhunsko izvođenje skladbi nije ostavilo ravnodušnima, za čega su bili nagrađeni ogromnim pljeskom. Izostao je jedino organizatorov pozdrav dobrodošlice i najava koncerta što je uobičajeno u takvim prigodama.

 
GRAD NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
14. rujna 2018.

Otvoreno dječje igralište  u naselju  „Slavča“

U nazočnosti  brojnih mještana i djece, gradskih čelnika koje je predvodio  gradonačelnik Vinko Grgić sa zamjenicima Ivanom Trupinom i Borislavom Vidošićem, te Dinkom  Matijević, direktoricom Turističke zajednice Nova Gradiška, jučer je  otvoreno dječje igralište u naselju „Slavča“.  Na radost novogradiške djece  to je još jedno  u nizu dječjih igrališta otvorenih  u posljednje vrijeme  na području grada.

 
NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
10. rujna 2018.

„Penzionerka“  mijenja  lice

 

Budući da se radi o velikoj stambenoj zgradi, „penzionerka“ na Cvjetnom trgu  postupno dobiva svoje novo lice uskoro sigurno neće više biti najneuglednija  zgrada  u središtu grada.

Podsjetimo, fasadu zgrade koja dominira u središtu grada obnavljaju vlasnici stanova. Ovaj  ozbiljan projekt vrijedan  je skoro pola milijuna kuna,a od Grada Nova Gradiška su  dobili potporu od  200.000 kuna.

 
POU “MAR“ NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor cajtung   
08. rujna 2018.

ZAGREBAČKI SOLISTI U CRKVI SVETE TEREZIJE AVILSKE


U organizaciji Pučkog otvorenog učilišta „MAR“ Nova Gradiška, Župe Bezgrešnog začeća BDM, pod pokroviteljstvom Grada Nova Gradiška i Ministarstva kulture RH, 14. rujna Novogradišćani će imati prilike uživati u koncertu Zagrebačkih solista. Koncert će se održati crkvi Svete Terzije Avilske u 19 sati , a ulaz je slobodan.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 1 od 301

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba