Grad Nova Gradiška
Udruga slijepih Nova Gradiška PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
28. srpnja 2011.

"OAZA SREĆE" ZA DJECU S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU

Udruga slijepih Nova Gradiška počela je 1. lipnja trogodišnji program poludnevnog boravka za djecu s teškoćama u razvoju. Financira ga Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi, a partner je Grad Nova Gradiška. Program pod nazivom "Oaza sreće" namijenjen je djeci s teškoćama u razvoju integriranoj u redovne škole i djeci koja pohađaju posebno odjeljenje pri OŠ "Ljudevit Gaj" koja su smještena u udomiteljske obitelji ili su u vlastitoj obitelji.

 
Devet godina koncesije za Radio Novu Gradišku PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
21. srpnja 2011.

VIJEĆE ZA ELEKTORNIČKE MEDIJE KONCESIJU I FREKVENCIJU 98,1 MHz DODJELILO RADIO PSUNJU

Vijeće za elektroničke medije na sjednici održanoj 20. srpnja 2011. frekvenciju 98,1 MHz i koncesiju za radijski program za Novu Gradišku dodjelilo je tvrtki Radio Psunj d.o.o., nakladniku Radio Nove Gradiške, koji je do sada emitirao program.

 
Završilo Ljeto u knjižnici 2011. PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
20. srpnja 2011.

DJECA ČEKAJU ZIMOVANJE U KNJIŽNICI

Proslavom rođendana i druženjem 19. srpnja na Dječjem odjelu Gradske knjižnice završilo je ovogodišnje, deseto jubilarno "Ljeto u knjižnici 2011." S razlogom se slavilo, ali i tugovalo, jer je završilo još jedno nezaboravno druženje djece s djelatnicima Gradske knjižnice i njenim vanjskim suradnicima koji su djeci priredili brojne edukativne i zabavne sadržaje.

 
Zvonko Čulina prekinuo štrajk PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
19. srpnja 2011.

ZVONKO ČULINA PREKINUO ŠTRAJK GLAĐU

Zvonko Čulina, hrvatski branitelj, dragovoljac Domovinskog rata sa statusom hrvatskog ratnog vojnog invalida i predsjednik Udruge temeljne policije iz Domovinskog rata Brodsko-posavske županije, na nagovor svojih prijatelja branitelja prekinuo je štrajk glađu, koji je započeo 15. srpnja u vrijeme sahrane generala Đure Brodarca. Čulina je kazao da su generala Brodarca ubili politički vlastodršci.

 
Udruga gluhih i nagluhih osoba PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
13. srpnja 2011.

TEČAJ ENGLESKOG JEZIKA

Ayola i Becky iz Engleske, Donna i Fiona iz Škotske, Kim i Chelsca iz Amerike, mlade su djevojke volonterke koje ovih dana vode tečaj engleskog jezika za desetero dječaka i djevojčica čiji su roditelji članovi Udruge gluhih i nagluhih osoba Nova Gradiška. Kako doznajemo od Josipa Bošnjaka i predsjednika udruge Alena Kohajde, edukacije djece traje od 11. do 15. srpnja u prostorijama Društva "Naša djeca" od 10 do 12 sati.

 
<< Početak < « 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 » > Kraj >>

Stranica 368 od 393

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba