Grad Nova Gradiška
NG LJETO 19 PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
26. srpnja 2019.

Glazbe za svačiji ukus i sve uzraste


Korak po korak i tako 24 godine Novogradiško glazbeno ljeto raste  svojim, ponajprije glazbenim, ali i ostalim sadržajima koje bi  bilo nepravedno nazvati  samo popratnim sadržajima. Danas je  ova glazbeno-kulturno-gospodarsko-turistička manifestacija postala  prepoznatljiva kao  ljetna regionalna manifestacija na kojoj ima glazbe za svačiji ukus i sve uzraste, jela, pića i dobre zabave.

Ove godine  svojim glazbenim sadržajima trebala bi, kako je na konferenciji za novinare  obrazlažući glazbene programe kazao Bernard Kumić-Berny,  nadmašiti sve dosadašnje. Iako je  velik iskorak napravljen u posljednjih  nekoliko godina organizatori, Grad Nova Gradiška i gradska Turistička zajednica, ove su godine glazbene programe proširili  na još dva  kvalitetna glazbena dana.

 
VELIK BROJ ZAHTJEVA ZA UPIS DJECE U VRTIĆ PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
26. srpnja 2019.

Za sve će biti  osigurano mjesto u vrtićima

 

Roditelji  koji svoju djecu imaju namjeru od jeseni slati u  novogradiške vrtiće nemaju razloga za zabrinutost jer će sva upisana djeva  dobiti mjesto u jednom od dva vrtića. Kazao je to  gradonačelnik Vinko Grgić  reagirajući na glasine da u vrtićima neće biti dovoljno mjesta.

„-Roditelji  koji svoju djecu  žele upisati u vrtić ne moraju se brinuti. U vrtićima „Maslačak“ i „Radost“ se izvode  se radovi i  uređuju novi prostori za boravak djece. Sa zadovoljstvom mogu reći da će svako dijete  biti upisano i pohađati vrtić. Povećan broj djece  u vrtićima  zahtijeva   i  zapošljavanje, pa će se  netko u vrtićima i zaposliti.

 
NG LJETO PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
24. srpnja 2019.

Za vrijeme NG LJETA besplatno će se moći parkirati na prometnom  poligonu

 

Novogradiško glazbeno ljeto u Slavoniji je najposjećenija  glazbena, gastronomska i gospodarska, zabavna i turistička manifestacija na koju iz godine u godinu dolazi sve više ljudi. Najave i već sada popunjeni smještajni kapaciteti, kazuju da će to biti tako i ove godine. Jedan od problema koji se prošlih godina javljao bio je problem parkiranja automobila  kojih je bilo svagdje, pa čak i u gradskom parku. Kako se  na jučerašnjoj konferenciji za novinare moglo doznati od gradonačelnika Vinka Grgića problem parkiranja će biti riješen u dogovoru s Auto moto centrom Nova Gradiška koji će za parkiranje ustupiti prometni poligon u Kožarskoj ulici odakle do središta grada treba pet minuta pješačenja. Parkiranje će biti besplatno.

 
NG LJETO PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
24. srpnja 2019.

Otvara se malonogometno igralište na umjetnoj travi na Slavči

 

Jedan od sadržaja koji će biti  uvod u ovogodišnje Novogradiško glazbeno ljeto  je i malonogometni turnir  koji će se održati 12. i 13. kolovoza u sportsko-rekreacijskom centru na Slavči.  Tim povodom  prigodno će se otvorit malonogometno igralište na umjetnoj travi. Kako  smo se jučer uvjerili  umjetna trava je postavljena, a ostali radovi na uređenju ograde i okoliša se privode kraju.

 
NG LJETO 2019 PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
24. srpnja 2019.

Sve je spremno za najveću glazbeno-turističku  manifestaciju  u Slavoniji

 

Na konferenciji za medije, održanoj 23. srpnja, potvrđeno je da je sve spremno za ovogodišnje Novogradiško glazbeno ljeto, najveću glazbeno-turističku manifestaciju u Slavoniji koja će, uz glazbu za svačiji ukus, i ove godine posjetiteljima pružiti priliku da uživaju  i u brojnim drugim sadržajima i zanimljivostima.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 9 od 371

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba