Grad Nova Gradiška
NG LJETO PDF Ispis E-mail
Autor cajtung   
16. kolovoza 2019.

Darko Rundek oduševio publiku

 

Druga večer, već tradicionalno  bila je posvećena rock glazbi. Publiku je zagrijao domaći bend The Rocekri, zagrebačka grupa Twins Rock, a kao predgrupa glavnim zvijezdama večeri nastupili su široj glazbenoj sceni poznat bend Silente. Dobro raspoložena publika s oduševljenjem je dočekala mega popularnog Darka Rundeka & ekipu. Oduševljenje prvim posjetom Novoj Gradiški i glavnoj pozornici Novogradiškog glazbenog ljeta nisu krili ni glazbenici. U dobroj atmosferi nekoliko tisuća posjetitelja svih generacija, a posebice mladih, pjevalo je i plesalo, i odlično se zabavilo.

 
NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
16. kolovoza 2019.

Predsjednički kandidat Zoran Milanović na Novogradiškom glazbenom ljetu

 

Kandidat za predsjednika Republike Zoran Milanović posjetio je danas  Novu Gradišku, grad   kojem  vlada SDP-e, ima gradonačelnika,  uvjerljivu većinu u Gradskom vijeću i u kojem  očekuje značajnu  potporu. Došao je na Novogradiško glazbeno ljeto,  najveću ljetnu glazbeno-zabavnu, kulturnu, gospodarsku i turističku  manifestaciju u Slavoniji. Dočekao ga je gradonačelnik  Vinko Grgić, a došli su da pozdraviti i  novogradiški SDP-ovci.

 
NG LJETO PDF Ispis E-mail
Autor cajtung   
15. kolovoza 2019.

Izvanrednim koncertom Damira Kukuruzovića i Django Groupe počelo NGLJETO

 

Sjajnim koncertom gitariste Damira Kukuruzovića i Django Groupe 14. kolovoza započeli su  glazbeni sadržaji  24. Novogradiškog glazbenog ljeta. Treba zahvaliti organizatorima na još jednom novom, dodanom glazbenom danu najpopularnije i najposjećenije novogradiške manifestacije i dovođenju vrhunskih glazbenih virtuoza na gitarama, violini i saksofonu na  njenu pozornicu.

 
GRADSKI MUZEJ NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor cajtung   
15. kolovoza 2019.

Izložba  umjetničkog nakita Maxa Škledara

 

U Gradskom muzeju 14. kolovoza zamjenica gradonačelnika Ivana Trupina otvorila je izložbu  UMJETNIČKI NAKIT  Maxa Škledara. Izrazila je zadovoljstvo što  izlaže u Novoj Gradiški, kazavši kako je lijepo čuti  da  nakon  izložbi u Dubrovniku. Zagrebu, Rimu, Los Angelesu i diljem svijeta i  Novogradiščani  imaju priliku upoznati se s njegovim radom u okviru manifestacije Novogradiško glazbeno ljeto.

 
NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
14. kolovoza 2019.

Izložba „Šuma okom šumara“ 15. Bjelovarskog salona  fotografije

 

U gradskom  izložbenom prostoru  u Ulici Karla Dienješa zamjenica gradonačelnika Ivana Trupina otvorila je sinoć tradicionalnu i  uvijek atraktivnu izložbu fotografija  izložba “Šuma okom šumara” kojom, kazala je, svake godine počinje Novogradiško glazbeno ljeto. Zahvalila se organizatoru što doprinose njegovim sadržajima i daju šansu građanima da  razgledaju postav izložbe i  fotografije koju šumu  prikazuju okom šumara  vrsnih fotografa.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 2 od 371

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba