Grad
GRAD NG PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
24. svibnja 2019.

Gradu Nova Gradiška dodijeljeno 5,3 milijuna kn bespovratnih sredstava za nastavak razvoja infrastrukture Industrijskog parka Nova Gradiška

 

Dana 24. svibnja 2019. gradonačelnik Grada Nova Gradiška Vinko Grgić potpisao je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „Ulaganje u infrastrukturu Industrijski park Nova Gradiška“ s ministrom gospodarstva, poduzetništva i obrta Darkom Horvatom. Projekt se financira kroz Europski fond za regionalni razvoj, a prijavljen je u okviru Poziva „Razvoj infrastrukture poduzetničkih zona“.

 
SLAVONIJA SLAD I AXEREAL CROATIA PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
24. svibnja 2019.

Prezentiran novi brand Badass barley malt

 

Dan polja pivarskog ječma, tradicionalna manifestacija ove godine u organizaciji tvrtke Axereal Croatia d.o.o.,  Slavonija slada i  Poljoprivredno prehrambenog kompleksa 23. svibnja uspješno je održana u Novoj Gradiški. Bilo je to druženje tristotinjak proizvođača–kooperanata ječma iz cijele Hrvatske i struke. Proizvođači su posjetili  ozime i jare ječmove na pokusnim poljima PPK, te su obišli sladaru Slavonija slada.  U nazočnosti Tugomira Majdaka, državnog tajnika u Ministarstvu poljoprivrede prezentiran je novi brend slada, Badass barley malt. Posjetitelji su mogli uživati u ekskluzivnom opako-dobrom BADASS BARELY pivu najkvalitetnijeg slada proizvedenog u Tvornici Slavonija slada u Novoj Gradiški.

 
MATURANTI U SREDIŠTU NOVE GRADIŠKE PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
23. svibnja 2019.

Plešući  Quadrillu oprostili se  od srednje škole

 

Maturanti  Gimnazije, Industrijsko obrtniče i Elektrotehničke i ekonomske škole na središnjem gradskom trgu plešući  Quadrillu oprostili su se sa srednjom školom i svojim profesorima. Pridružili su im se gradonačelnik Vinko Grgić i župan brodsko-posavski Danijel Marušić, te  Ljiljana Ptačnik i Sanja Muler Zoričić,  ravnateljice Gimnazije i Elektrotehničke  i ekonomske škole. Završetak srednjeg obrazovanja slavili su s njima  i njihovi roditelje koji su napunili središnji gradski trg. Popularna norijada, koja se u Novoj Gradiški održala po dvanaesti puta, i druženje maturanata  nastavljeno je  na Ljetnoj pozornici.

 
NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Ivanka Herceg   
23. svibnja 2019.

U Novoj Gradiški sve veće zanimanje mladih za STEM područje

 

U subotu 18. svibnja Udruga Osijek Software City održala je besplatne edukacije iz STEM područja za učenice novogradiških škola u Elektrotehničkoj i ekonomskoj školi.

Cilj ovoga projekta pod nazivom STEM Kitteens je potaknuti djevojke na zanimanje za znanost, IT tehnologiju, inženjerstvo i matematiku.Organizatori ove STEM radionice bili su Elektrotehnička i ekonomska škola Nova Gradiška, Industrijski park Nova Gradiška i kao nositelj projekta udruga Osijek Software City.

 
DOM KULTURE PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
23. svibnja 2019.

JULIJIN BALKON


SRIJEDA, 5. 6. U 19, 30

DOM KULTURE

 

Nakon što je s komedijom Metoda za brak dva puta rasprodala našu dvoranu i do suza nasmijala publiku, 'tvornica uspješnih komedija', kazalište Hit teatar, ponovno gostuje u našem gradu i to s novom komedijom Julijin balkon, koja će biti izvedena u srijedu, 5. 6. u 19, 30 sati u Domu kulture.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 1 od 349

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba