Grad
Crveni križ - Nova Gradiška PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
07. prosinca 2010.

DAN DOBROVOLJNIH DAVATELJA KRVI

U povodu Dana dobrovoljnih davatelja krvi tradicionalno su se okupili dobrovoljni davatelji krvi  s novogradiškog područja da se druže, prime priznanja i pohvale za darovanu krv i iskazanu humanost.  Bila je tu zamjenica gradonačelnika Ljepša Rakas-Vujčić, Milena Plivelić-Grgić, ravnateljica Županijskog društva CK, Mladen Konjević, zamjenik načelnika općine Vrbje, i velečasni Đuro Cvitić, novokapelački župnik.

 
Humanitarna akcija OŠ "Mato Lovrak" PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
07. prosinca 2010.

LOVRAKOVCI ZA DJECU U BOLNICI

Povodom blagdana Svetog Nikole, u Ulici slavonskih graničara, učenici VII a razreda Osnovne škole „Mato Lovrak“ organizirali su humanitarnu akciju. Njihov štand plijenio je pozornost izgledom, a božićni ukrasi, jaslice, šibe, oslikane bočice za rakiju i ostali prigodni blagdanski predmeti, koje su sami izradili uz podršku razrednice Darije Mikić, bili su, kako kažu,  dosta traženi. Zadovoljni su jer su u još jednoj humanitarnoj akciji prikupili dosta novca.

 
Udruga "Pozitiva" PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
07. prosinca 2010.

ULOGA MEDIJA U PREVENCIJI OVISNOSTI I NASILJA

Povodom obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti Udruga za promicanje kvalitete života i održanje mentalnog zdravlja „Pozitiva“ Nova Gradiška organizirala je  okrugli stol na temu: „Uloga medija u prevenciji ovisnosti i nasilja“. Iako su bili pozvani brojni urednici i novinari lokalnih glasila, urednici web portala i stručnjaci iz udruga koje se bave mladima odaziv je bio jako mali.

 
Humanitarna akcija SDP-a PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
04. prosinca 2010.

VRATIMO IM RADOST U ŽIVOT

Forum žena SDP-a Nova Gradiška organizirao je humanitarnu akciju "Poklonite im svoju pažnju malim prilogom". Prihod akcije namjenjen je osobama s posebnim potrbama, osobama s autizmom, siromašnima i bolesnima.

 
Tribina HNS-a PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
04. prosinca 2010.

ČAČIĆ NE ŽELI DOKAZIVATI DA JE SADAŠNJA VLAST NESPOSOBNA I KORUMPIRANA

"Svi zastupamo temeljne vrijednosti, kao što su antifašizam i pravna država, i u oporbi smo. Prepoznajemo nužnost promjene načina vođenja ove zemlje. Ono što se ovog trenutka pred Hrvatskom otvara  kao zadatak je promjena načina upravljanja  državom. Kada do promjene dođe, ali ne treba podcjenjivati HDZ-e, i ako se potvrdi ono što vjeruje zdrav razum, a to je da ova Vlada zaista mora otići, onda pred nama, u koaliciji SDP-a, HNS-a, HSU-a i IDS-a stoje zadaci koji neće biti laki", kazao je Radimir Čačić, predsjednik HNS-a, na  tribini koju je u „Slavonskom biseru“ sinoć organizirala podružnica HNS-a Nova Gradiška.

 
<< Početak < « 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 » > Kraj >>

Stranica 375 od 381

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba