Grad
HSS Nova Gradiška PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
07. studenog 2010.

PROGRAMSKA SKUPŠTINA GRADSKE ORGANIZACIJE HSS-a

29. listopada 2010. održana je programska skupština gradske organizacije HSS-a, kojom je predsjedao predsjednik dr. Zoran Jukić, uz članove stranke bili su tu Predrag Livak, predsjednik GO HSS-a Požega, Mario Bokulić, Mladen Konjević, Slavko Maričević i Antun Grgić, predsjednici općinskih organizacija HSS-a Okučani, Vrbje, Nova Kapela i Rešetari, te posebni gosti simpatizeri stranke prof. Ivan Šop i Marko Lončar. Nazočan je bio i Davor Vlaović, član Gradske organizacije i predsjednik regionalnog i županijskog HSS-a.

 
Živa zemlja PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
07. studenog 2010.

IZLOŽBA STARIH SORTI JABUKA I BUNDEVE

"Živa zemlja" Udruga za ekološku poljoprivredu, ruralni razvitak i zaštitu okoliša, Nova Gradiška organizirala je izložbu Stare sorte jabuka i bundeve 30.10. u Hotelu kralj Tomislav.
Posjetitelji su mogli razgledati i kušati razne vrste starih sorti jabuka te jela, slatka i slana od jabuke i bundeve. Bili su tu i sokovi od jabuke i bundeve.

 
Spomen na Tošu Proeskog PDF Ispis E-mail
Autor Dejan Ivanković   
23. listopada 2010.

OTKRIVEN SPOMENIK TOŠI PROESKOM

16. listopada, na treću obljetnicu pogibije, u 17,00 sati ispred Elektrotehničke škole svečano je otkriven spomenik posvećen Toši Proeskom, ne samo makedonskom, već glazbeniku i prije svega prijatelju cijeloga Balkana i svijeta. Uz brojne posjetitelje koji su došli i čitave Hrvatske i Makedonije prisutni su bili i predstavnici makedonskog veleposlanstva, županijsko vodstvo Brodsko-posavske županije, gradonačelnik i čelništvo grada Nove Gradiške te gradonačelnik grada Zagreba.

 
Novogradiške mažoretkinje PDF Ispis E-mail
Autor Ivo Petranović   
23. listopada 2010.

NOVOGRADIŠČANKA MILOŠ TREĆA MAŽORETKINJA EUROPE

Gradonačelnik Nove Gradiške, dipl. ing. Josip Vuković i njegova zamjenica, dr. Ljepša Rakas Vujčić, u uredu gradonačelnika, priredili su prijam za novogradiške mažoretkinje koje su nedavno na 14. europskom prvenstvu u Švicarskoj postigle vrlo zapažene rezultate.

 
Sjednica Gradskog vijeća PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
14. listopada 2010.

GRADSKO VIJEĆE

Najzanimljiviji dio sjednice gradskog Vijeća bio je aktualni sat sa brojnim pitanjima na koja je odgovarao gradonačelnik Josip Vuković. Odgovarajući Marijanu Radiću, Zoranu Starčeviću, Ivanu Salopeku i Anđelku Pojatini izvijestio je o investicijskim aktivnostima brojnih tvrtki koje su zaposlile ili će zaposliti nove radnike. Kako se moglo čuti u Industrijskom parku se gradi nužna infrastruktura za gradnju više proizvodnih i drugih pogona, a već izgrađeni prostori su iznajmljeni tvrtkama koje pokreću prozvodnju.

 
<< Početak < « 381 382 383 384 385 386 387 388 389 » > Kraj >>

Stranica 386 od 389

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba