Grad
UDRUGA ZA AUTIZAM SUNCE PDF Ispis E-mail
Autor Vesna Mijatović   
10. listopada 2019.

TORTIJADA I LIMUNIJADA

 

U subotu, 12.10. u 17,00 h u DRUŠTVENOM DOMU NOVA GRADIŠKA održati će se humanitarna manifestacija TORTIJADA I LIMUNIJADA u organizaciji Udruge za autizam Sunce Nova Gradiška.

Uz prodaju torti, u dvorani će se istovremeno održati nastupi dječjih plesnih i pjevačkih skupina.

U goste nam dolaze:

-mlađa i starija dječja folklorna skupina KUD-a Godinjak

-plesni studio Marine Mihelčić

-starija skupina Dječjeg vrtića Radost

-dječji zbor OŠ Ante Starčević Rešetari

 
DJEČJI TJEDAN PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
10. listopada 2019.

Održan susret članova Dječjeg foruma i Dječjeg gradskog vijeća  sa gradonačelnikom

 

Povodom Dječjeg tjedna 9. listopada održan je tradicionalan susret djece s predstavnicima  gradske vlasti. Ugostili su ih u gradskoj vijećnici gradonačelnik Vinko Grgić, njegov zamjenik Borislav Vidošić i pročelnica gradskog Odjela za društvene djelatnosti Mihaela Đeraj.

Bolo je to ugodno i lijepo druženje u kome su  predstavnici novogradiške djece  prezentirali svoje aktivnosti u ovoj godini kroz rad Dječjeg gradskog vijeća i Dječjeg foruma.  Gradonačelniku su uputili  brojna pitanja  vezana  za boravak u  školi i uređenje grada istaknuvši pritom  potrebe koje djeca i mladež imaju, a koje Grad, kako smatraju, treba  riješiti.

 
NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor radio ng   
09. listopada 2019.

Novogradiščani obilježili Dan neovisnosti

 

U povodu Dana neovisnosti, kao znak sjećanja na dan kada je Sabor Republike Hrvatske 1991. godine jednoglasno donio Odluku o raskidu svih državnopravnih veza Republike Hrvatske s bivšom državom SFRJ dužno štovanje poginulim i umrlim hrvatskim braniteljima jučer su odali Novogradiščani.

 
ODJEL PEDIJATRIJE NOVOGRADIŠKE BOLNICE PDF Ispis E-mail
Autor Ivanka Herceg   
09. listopada 2019.

Boravak u bolnici djetetu  učiniti  što ugodnijim i  sa što manje stresa

 

Nakon što je INA novogradiškoj bolnici darivala računala, a skupina  poduzetnika novogradiškog kraja  televizore za Odjel pedijatrije,  na taj je odjel  došla i donacija Kauflanda u iznosu od 10.000 kuna. Hvale su vrijedne i raduju obnove  bolničkih odjela, među kojima je i Odjel pedijatrije.  Čini se da upravo taj odjel kod građama izaziva, rekli bi posebnu empatiju, jer se tu  liječe  djeca i tinejdžeri. Razlozi su to za kratak razgovor  s ravnateljem Josipom Kolodziejem. Dr. med.  i voditeljicom Odjela pedijatrije Dubravkom Klobučar, dr. med. o obnovi tog odjela, povratku u obnovljeni prostor i opremljenosti.

 
NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
07. listopada 2019.

Novogradiški  stolnotenisači u 1. HL - istok startali domaćim  porazom

 

Dražen Stanić,  Domagoj Pereković i Marin Runjić  u  prvom su kolu u Društvenom domu ugostili stolnotenisače Mladosti iz Petrinje. Iako je  počelo obećavajuće, pobjedom Marina Runjića, gosti su na kraju zasluženo slavili sa 4:2. Drugi bod za novogradiške stolnotenisače  osvojio je također Marin Runjić. Kako  komentira Krešimir Zoručić, mečevi su bili neizvjesni, a rezultat je  mogao otići i na  stranu domaćih tenisača. Na kraju su pobijedili gosti koji su u Novu Gradišku došli kao favoriti. Novogradiški ljubitelji stolnog tenisa  uživali su u kvalitetnim i neizvjesnim mečevima.

 
<< Početak < « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » > Kraj >>

Stranica 11 od 389

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba