Općine
DAN OPĆINE CERNIK PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
01. lipnja 2019.

Visoko podignuta ljestvica u stvaranju boljih uvjeta za život u svim naseljima

 

Svečano je bilo 31. svibnja u Cerniku. Cerničani i stanovnici ostalih naselja u Općini Cernik nizom manifestacijama i događanja obilježavali su Dan općine. Općinsko vijeće i načelnik imali su se čime pohvaliti, a njegov predsjednik Hrvoje Žakić i načelnik Vitomir Žakić govoriti o planovima i projektima čijom realizacijom će se nastaviti unapređivati ukupan život stanovništva u svim naseljima na području općine. Svečana sjednica Općinskog vijeća bila je prigoda da u Cernik dođu brojni gosti i uzvanici, te da se dodijele ovogodišnja priznanja pojedincima zaslužnim za razvoj općine u raznim oblastima.

 
OŠ „VLADIMIR NAZOR“ ADŽAMOVCI PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
29. svibnja 2019.

Dan poduzetništva u OŠ „Vladimir Nazor“ u Adžamovcima

 

Nizom događanja OŠ „Vladimir Nazor“ održala je   24.  svibnja  Dan poduzetništva. Bio je to hvalevrijedan događaj ne baš uobičajen za osnovne škole. Ravnateljica Marija  Petričević,prof.  uspjela je okupiti i predstaviti uspješne  poduzetnike iz novogradiškog kraja, a učenicima osmih razreda i njihovim roditeljima predstavile su se  srednje škole iz brodsko-posavske županije: Gimnazija Nova Gradiška, Elektrotehnička i Ekonomska škola Nova Gradiška, Tehnička škola Slavonski Brod i Srednja škola „Matija Antun Relković“ Slavonski Brod. Predstavljeno je i malo poduzetništvo školske Učeničke zadruge „Brdo jabuka“, koja već godinama osvjetljava obraz  zadrugarima i njihovoj školi. Namjera je, ističe ravnateljica Marija Petričević,  kod  učenike, počevši od prvog razreda, otkrivati njihove  sklonosti  i  usmjeravati  ih  u  pravcu budućeg zanimanja i  poduzetništva.

 
NOVI PROJEKTI U OPĆINI REŠETARI PDF Ispis E-mail
Autor Novagra   
26. svibnja 2019.

Dogradnja Vatrogasnog doma u Rešetarima i rekonstrukcija Društvenog doma u Adžamovcima

 

Zahvaljujući utvrđenim pravcima razvoja i planovima Općina Rešetari realizirala je u proteklim godinama brojne projekte. Već godinama područje općine je veliko gradilište, a da se nastavlja unapređivati život u svim naseljima u općini, svjedoče projekti čija je realizacija u tijeku, ali i novi projekti za koje je Općina uspjela osigurati sredstva.

 
OŠ „ANTE STARČEVIĆA“ REŠETARI PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
25. svibnja 2019.

Bogatim kulturno-umjetničkim programom proslavili Dan škole

 

Učenici i učitelji Osnovne škole Ante Starčevića Rešetari obilježili su 24. svibnja Dan škole i prezentirali projekt „Most prijateljstva“ koji provode suradnju sa prijateljskom OŠ „Goce Delčev“ iz Ilendena u Sjevernoj Makedoniji.

Priredili su svečanu akademiju u školsko-sportskoj dvorani s bogatim kulturno-umjetničkim programom za brojne uzvanike i goste u kome su sudjelovali i učenici iz Sjeverne Makedonije. Dvoranu su napunili roditelji, umirovljeni djelatnici škole, predstavnici udruga i društava, općinski načelnik Zlatko Aga i predsjednica Općinskog vijeća Milka Perković, te ravnatelji osnovnih škola novogradiškog kraja.

 
OŠ „ANTE STARČEVIĆA“ REŠETARI PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
24. svibnja 2019.

Obilježili Dan škole i projekt „Most prijateljstva“

 

Svečano je bilo 24. svibnja u Rešetarima. U Osnovnoj školi „Ante Starčević„ obilježili su Dan škole i nastavili projekt „Most prijateljstva“ i suradnja sa Osnovnom školom „Goce Delčev“ iz Ilendena u Sjevernoj Makedoniji.

Za goste iz Sjeverne Makedonije i predstavnike OŠ „Ante Starčević“, koje je predvodio ravnatelj Tihomir Batalo, prijem su organizirali općinski načelnik Zlatko Aga i predsjednica Općinskog vijeća Milka Perković.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 8 od 117

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba