Općine
OKUČANI PDF Ispis E-mail
Autor novagra   
09. kolovoza 2019.

Općine Stara Gradiška, Okučani, Gornji Bogićevci i Dragalić osnovale službu komunalnog redarstva

 

Budući da postoji potreba  za  komunalnim redarom Općine Stara Gradiška, Okučani, Gornji Bogićevci i Dragalić sklopili su sporazum o međusobnim odnosima i organiziranju zajedničke službe komunalnog redarstva. Sporazumom se temelji na odlukama Općinskih vijeća  i njime   utvrđuju  međusobna prava i obveza.  Sporazum su potpisali načelnici Velimir Paušić, Aca Vidaković, Pavo Klarić i  Zvonimir Karlik.

 
OPĆINA REŠETARI PDF Ispis E-mail
Autor Općina Rešetari   
29. srpnja 2019.

Jasminka Kolić nova je ravnateljica Dječjeg vrtića „Čarobni svijet“

 

Općinsko vijeće Općine Rešetari na 15 sjednici održanoj 22. srpnja 2019. godine jednoglasno je potvrdilo imenovanje Jasminke Kolić za novu ravnateljicu Dječjeg vrtića „Čarobni svijet“.Na natječaj su se javile dvije kandidatkinje, a Jasminka Kolić jedina je ispunjavala uvjete za ravnateljicu.
Dosadašnja ravnateljica Irene Savić zatražila je sporazumni raskid ugovora o radu zbog odlaska i daljnjeg življenja u Njemačkoj. Načelnik Općine Zlatko Aga zahvalio joj je na uspješnom radu i suradnji, te zaželio uspjeh u daljnjem životu. Novoj ravnateljici Jasminki Kolić poželio sreću u radu, a posebno u gradnji novog vrtića u Rešetarima, kao i skorom otvaranju uređenog prostora za potrebe vrtića i predškole u Adžamovcima.

 
OPĆINA REŠETARI PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
14. srpnja 2019.

I ove se godine  realiziraju  brojni projekti  koji život  znače

 

Potpisivanje ugovora o izgradnji dječjeg vrtića  „Čarobni svijet“ vrijednog 10 milijuna kuna, načelnik Zlatko Aga iskoristio je   kao priliku da govori o više projekta koji se  pripremaju ili  su u realizaciji i općini Rešetari.

- Izgradnja dječjeg vrtića je samo jedan u nizu projekata  na području općine Rešetari koji  se financirati sredstvima EU. Želim naglasiti da se nalazimo u fazi javne nabave za  izgradnju reciklažnog dvorišta  za koji smo sporazum potpisali s Ministarstvom zaštite okoliša i energetske učinkovitosti u vrijednosti od  4,9 milijuna kuna. Očekujemo  krajem srpnja  otvaranje ponuda  po javnoj nabavi, a sredinom kolovoza potpisivanje ugovora  sa izvođačem radova.

 
OPĆINA REŠETARI PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
11. srpnja 2019.

Potpisan ugovor o izgradnji Dječjeg vrtića „Čarobni svijet“  vrijedan 10 milijuna kuna

 

Za Općinu Rešetari i njeno stanovništvo  10. srpnja bio je veoma značajan dan.  Potpisan je ugovor o izgradnji Dječjeg vrtića „Čarobni svijet“  čijom će izgradnjom,  kada za dvije godine bude izgrađen i opremljen, u njemu  u najsuvremenijim  uvjetima moći boraviti 107 djece. I ne samo to. Izgradnja dječjeg vrtića  vrijednog 10 milijuna kuna, kako je istaknuo načelnik Zlatko Aga,  samo je jedan u nizu projekata koji su u različitim fazama, a kojima se  bitno unapređuje  društveni standard  na području općine, stvaraju uvjeti  i unapređuje ukupan život stanovništva.  Uz načelnika Zlatka Agu, ugovor su potpisali  predstavnik izvođača radova, tvrtke „Watmont” d.o.o. iz Vinkovaca, i predstavnici tvrtke „SB invest”, koja će provoditi stručni nadzor i  tvrtke „Marsonia”, te  „Sintagme” koja je zadužena za tehničku pomoć.  Na potpisivanju  ugovora nazočni su bili  predsjednica Općinskog vijeća Milka Perković i zamjenik  načelnika  Željko Kolaković.

 
DRAGOVCI PDF Ispis E-mail
Autor Mario Vračić   
07. srpnja 2019.

13. Memorijalni turnir u Dragovcima

 

Na stadionu NK „Orljava“ u Dragovcima održan je 13. Memorijalni turnir Petar Crnković-Drago Varoščić. Na turniru su nastupile 4. ekipe koje su odmjerile svoje snage na terenu. Turnir je popračen kišnim danom tako da je bilo otežano igranje nogometa. Za goste i igrače organiziran je domjenak tradicionalni vojnički grah te je sve popraćeno glazbom.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 8 od 120

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba