NOVA GRADIŠKA

Lijep dan u središte grada doveo brojne građane i kandidate za gradsku vlast

NOVA GRADIŠKA, 8. svibnja 2021. - Lijepo vrijeme izmamilo je danas prije podne na terase kafića brojne Novogradiščane, a oživjela su i dječja igrališta. Aktivni su  bili i kandidati za  novogradiškog gradonačelnika  na štandovima u  središnjoj gradskoj ulici i  parku. Zajedno sa svojim timovima i  kandidatima na listama za Gradsko  vijeće družili su se sa simpatizerima  i građanima, govorili o svojim programima i  dijelili promidžbene materijale.

  Pod motom  Novi ljudi i zelena radna mjesta, glas na izborima 16. svibnja tražili su  TOMISLAV VLAOVIĆ, kandidat HSS-a  za gradonačelnika i njegova zamjenica VESNA VALENTA  kandidatkinja koalicijskog partnera iz   Stranke umirovljenika.  Bio je s njima  DAVOR VLAOVIĆ, predsjednik županijskog HSS-a  i nositelj liste HSS-a i SU  brodsko-posavske županije. Program HSS-a predstavljao je pod motom Sloga i ostanak!

  VINKO GRGIĆ  i BORISLAV VIDOŠIĆ,   kandidati za gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika  i    kandidati sa liste za Gradsko vijeće  Grupe birača,  svoje su simpatizere  okupili  kod fontane u gradskom parku pod motom Nova Gradiška, grad  kakav želim.

  Oko štanda u središnjoj gradskoj ulici  svoje simpatizere  pod motom  Zajedno za Novu Gradišku - Zajedno za novi početak,  okupljao je KRUNOSLAV PECARIĆ,  kandidat za gradonačelnika i nositelj liste za Gradsko vijeće, a pod motom Budite i vi najbolja Nova Gradiška MIRELA RELKOVIĆ, kandidatkinja za gradonačelnicu Nove Gradiške i njezina zamjenica ROMANA PAURIĆ. 

Slične objave