STARA GRADIŠKS

VELIMIR PAUŠIĆ: Očekujem konstruktivnu suradnju jer svi vijećnici žele bolji i uređeniji život u našoj općini

STARA GRADIŠKA,  7.  lipnja  2021. - Hrvatska demokratska zajednica uvjerljiv je pobjednik ovogodišnjih izbora za  predstavničku i izvršnu vlast u Općini Stara Gradiška. Velimir Paušić  još je jednom dobio povjerenje birača  pa će i  u idućem mandatu obavljati dužnost općinskog načelnika. HDZ sa  5 vijećnika ima i uvjerljivu većinu u Općinskom vijeću. Po jednog vijećnika imaju Domovinski pokret, Socijaldemokratska partija Hrvatske, Hrvatska seljačka stranka i Samostalna demokratska srpska stranka. Općinski načelnik Velimir Paušić zadovoljan je rezultatima izbora, ponajprije  zbog stabilnosti općinske vlasti, ali i novim  pozitivnim i korektnim ozračjem  u predizbornoj kampanji

 

    -Kao što sam i očekivao na konstituirajućoj sjednici  Općinskog vijeća svi prijedlozi su usvojeni  jednoglasno. Očekujem da će i  ubuduće   biti tako sa prijedlozima   i projektima koji  se na Općinskom vijeću nađu na raspravio i usvajanju  ne samo zato što  HDZ ima većinu.   Smatram da svi vijećnici žele bolji i uređeniji život u našoj općini.  Zato očekujem konstruktivnu suradnju.

   Izbori su prošli korektno, a to sam rekao i kolegama koji su bili politički suparnici,   da su ovi izbori za razliku od prijašnjih   bili fer, korektni i   bez niskih udaraca  iako smo  istupali s  različitim programima. Izbori su prošli i narod je dao povjerenje meni i Hrvatskoj demokratskoj zajednici.    Idemo dalje raditi. Projekata ima, onih koji su započeti i oni koji su planirani.  Trudit ćemo se i očekujem  da ćemo za njih  osigurati  novce - kaže  općinski načelnik Velimir Paušić.   

Slične objave