VRBJE

VRBJE: Milan Brkanac (HDZ) novi predsjednik Općinskog vijeća, Mladen Konjević zamjenik

Vrbje, 16. lipnja  2021. - Na danas održanoj konstituirajućoj sjednici Općinskog vijeća Općine Vrbje Milan Brkanac( HDZ) je na prijedlog  Komisije za izbor i imenovanja na čelu s  Mladenom Konjevićem(HDZ) i članovima Sandrom Matijević (HDZ) i Ljiljanom Brkanac (SDP) izabran za predsjednika, a Mladen Konjević (HDZ) za njegovog zamjenika.

   Sjednica je započela  pod predsjedanjem Dubravke Knežević, ispred županijskog povjerenstva  i završila pod predsjedanjem novoizabranog  predsjednika Općinskog vijeća Općine Vrbje Milanom Brkancem.

     Vijećnici su položili i potpisali svečanu prisegu i nakon intoniranja državne himne minutom šutnje odali počast poginulim hrvatskim braniteljima i civilnim žrtvama  Domovinskog rata.

      Članovi Općinskog  vijeća su: Milan Brkanac(HDZ), Davor Dubinko(HDZ), Barbara Jurčević(HDZ), Mladen Konjević(HDZ), Neli Rakonić(HDZ), Sandra Matijević(HDZ), Nikolina Jureković(SDP), Ivica Brkanac(SDP) i Ljiljana Brkanac(SDP) .

    Predsjednik  Općinskog vijeća Milan Brkanac čestitao je vijećnicima  na izboru,  zahvalio se na ukazanom povjerenju kazavši da će funkciju obnašati  odgovorno i savjesno, te biti uvijek na raspolaganju. Očekuje da će Općinsko vijeće raditi odgovorno i konstruktivno, a vijećnici se međusobno uvažavati  i djelovati u interesu  svih  građana u općini.

Čestitkama se pridružio i Igor Jurišić, općinski načelnik  i zaželio svima uspješan rad u Općinskom vijeću, da timski, konstruktivno i inspirativno rade za dobrobit svih mještana . Istaknuo je kako se po prvi put dogodilo u povijesti općine Vrbje da u sastavu Općinskog vijeća imaju više vijećnica nego vijećnika što će, vjeruje, znatno doprinijeti još uspješnijem i bolje radu vijeća.    

 

 

Slične objave