NOVA GRADIŠKA, 2. srpnja 2021. - S veseljem vas pozivamo na koncert sastava More Love Ensemble koji će se održati u petak 2. 7. u 21:00. To je drugi koncert u sklopu manifestacije Petkom u 9 koju održavamo uz potporu Grada Nova Gradiška, Turističke zajednice Grada Nova Gradiška i Ministarstva kulture i medija RH.

Sastav čine Melita Lovričević (vokal i efekti), Petar Ćulibrk (klavir),Marko First (akustična i električna violina), Luka Žužić (trombon, klavijature) te Enos Kugler (bubnjevi).

Veselimo se vašem dolasku!

More Love Ensemble svojim nastupom predstavlja album Crossing koji je inspiriran hrvatskim kompozitorima klasične glazbe. Nakon 2 albuma objavljena za Aquarius Records, sastav se proširuje iz trija u kvintet, te inspiraciju za treći album ”Crossing”, pronalazi u domaćim kompozitorima klasične glazbe: L. Sorkočević, V. Lisinski, I. pl. Zajc, B. Bersa, D. Pejačević, I.Tijardović, J.Gotovac i B. Papandopulo, dajući svoju impresiju na kulturne stupove hrvatske klasične glazbe.

Sastav bilježi nekoliko turneja u 2019. godini: Kina i Maroko, gdje su u ulozi kulturnih ambasadora Republike Hrvatske, imali priliku predstavljati repetoar sa svoja prethodna dva albuma na najvećim kulturnim festivalima u tim zemljama.

 

 

Slične objave