NOVA GRADIŠKA

Veliki humanitarni koncert Petra Graše i gostiju povodom Svjetskog dana autizma

NOVA GRADIŠKA, 24. ožujak 2023. - Udruga za autizam “Sunce” Nova Gradiška u nedjelju, 2. travnja obilježit će Svjetski dan autizma. Tim povodom u svečanoj dvorani “Kruna” s početkom u 19,00 sati organiziraju humanitarni koncert na kojem će ugostiti mlade izvođače iz TV emisije “A STRANA” – Stjepana LachaSabrinu Hebiri i Dinu Purića.

Nakon njihovog nastupa slijedi koncert zvijezde večeri, legendarnog Petra Graše. Sve to bit će popraćeno amijentalnim svjetlosnim projekcijama Udruge Slama&Lumen Artist tzv. Festival svjetla. Voditeljica programa je Zlata Muck Sušec:

„Sav prihod od koncerta usmjeren je za uređenje dvorišta udruge, tj. okoliša u senzornom parku, te za rad udruge. Informacije i rezervacije u Udruzi za autizam “Sunce”, Vladimira Nazora 8 ili na telefon 351-580, od ponedjeljka do petka u vremenu od 8,00 do 14,00 sati. Cijena ulaznice je 25 eura. Pozivamo građane da nam se pridruže i na ovogodišnjem humanitarnom koncertu te na taj način pomognu našoj udruzi i djeci s autizmom“, kaže Vesna Mijatović, predsjednica Udruge za autizam “Sunce”.

 

Slične objave