Novogradiška Udruga „POZITIVA“

31.03.2023./ NOVA KAPELA - DAN OTVORENIH VRATA ZA OBOLJELE OD RAKA I ČLANOVE NJIHOVIH OBITELJI

NOVA GRADIŠKA, 29. ožujak 2023. -Novogradiška Udruga „POZITIVA“ treću godinu zaredom organizira psihosocijalnu podršku za  oboljele od raka i članove njihovih obitelji  po modelu pomoći u zajednici u kojoj oboljeli žive. Nakon psihoonkološkog savjetovanja, edukacija, radionica i tribina koje su za oboljele od raka  i članove njihovih obitelji organizirali u gradu Novoj Gradiški te  prošlogodišnjih Dana otvorenih vrata za oboljele od raka i članove njihovih obitelji u općinama Stara Gradiška, Okučani, Davor i Staro Petrovo Selo, tijekom ove godine će Dane otvorenih vrata organizirati u općinama Nova Kapela, Cernik, Gornji Bogićevci, Dragalić, Vrbje, Rešetari i gradu Novoj Gradiški.

Prvi Dan otvorenih vrata za oboljele od raka i članove njihovih obitelji organiziraju 31. ožujka 2023. u Hrvatskom domu u Novoj Kapeli, s početkom u 11,00 sati, a u suradnji s Općinom Nova Kapela te istraživačkim timom projekta „Mogućnosti i ograničenja uključivanja neformalne skrbi u zdravstvenu zaštitu„ i programskim timom Public Health Hub Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

„Dođite, savjetujte se sa stručnjacima, osnažite kroz psihološku podršku i informirajte o uslugama skrbi za oboljele od raka i članove njihovih obitelji u zajednici“ – pozivaju iz Udruge „Pozitiva“.  

Slične objave