TZGNG

Gradska Turistička zajednica od 1. do 8. travnja organizira USKRS U GRADSKOM PARKU

NOVA GRADIŠKA, 30. ožujka 2023. – Turistička zajednica Nova Gradiška  zajedno s Gradom Nova Gradiška i partnerima organizira i ove godine  manifestaciju USKRS U GRADSKOM PARKU koja će se održati od 1. do 8. travnja. Uz  programe  namijenjene djeci i  ove će  se godine u središnjoj  gradskoj ulici  održati i USKRSNI SAJAM.

U subotu 1. travnja manifestaciju u 10 sati  otvara RADIONICA ZA DJECU u kućici USKRSNOG ZECA. U  subotu 8. travnja djeca će uživati u POTRAZI ZA USKRŠNJIM PISANICAMA sakrivenim u gradskom parku  (10.30sati), a potom će  svi posjetitelji zajedno s djecom uživati u  PLESNOM PROGRAMU PLESNOG STUDIJA MARINE MIHELČIĆ, a potom od 11 sati u  NASTUPU MAŽORETKINJA GRADA NOVA GRADIŠKA .

-Napominjemo da se u sklopu manifestacije održava i USKRSNI SAJAM koji će u središnjoj gradskoj ulici sugrađanima od 1. do 8. travnja ponuditi brojne proizvode lokalnih proizvođača. Prijavnica za izlagače nalazi se na našoj web stranici www.tzgng.hr te je važno napomenuti da je zakup štanda potpuno besplatan jer želimo svima pružiti mogućnosti da predstave svoje domaće proizvode na najbolji mogući način i  svojom ponudom  obraduju Novogradiščane – poručuju iz gradske  Turističke zajednice.  

 

Slične objave