Udruženje obrtnika Nova Gradiška

Besplatne informatičarske radionice

NOVA GRADIŠKA, 17. travnja 2023.- Udruženje obrtnika Nova Gradiška u sklopu provedbe projekta „TEAM“ organizirat će besplatne informatičke radionice, unutar aktivnosti e-dukacija, u ukupnom trajanju od 12 školskih sati, kroz koje će sudionici naučiti osnove poslovne informatike:

  • Rad u programu Word- pisanje, oblikovanje i uređivanje teksta, umetanje slika, oblikovanje dokumenata za ispis
  • Rad u programu Excel- unos podataka, primjena formula, sortiranje, filtriranje, oblikovanje i obrada podataka
  • Osnove e-komunikacije- pisanje, slanje i primanje e-mail pošte
  • Prijave i sudjelovanje na webinarima (on-line edukacijama).

Molimo sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje do 28.04.2023. godine:

       ili  obrazac ispune i pošalju na na e- mail: uo.nova.gradiska@hok.hr , tel: 035/361 763 ili osobnim dolaskom u Udruženje.

 *Nakon zaprimljenih prijava će se s zainteresiranim polaznicima dogovoriti točni termini održavanja u rasporedu prilagođenom grupi.

Udruženje obrtnika Nova Gradiška od 01.01.2023. godine do 31.12.2023. godine provodi projekt "TEAM". Projekt se sufinancira u iznosu od 5.349,60 eura sredstvima Brodsko-posavske županije, koja su odobrena u okviru Javnog poziva za financiranje projekata/programa Obrtničke komore Brodsko-posavske županije i Udruženja obrtnika na području Brodsko-posavske županije u 2023. godini.

Projekt osiguravanja obrtnicima stjecanje novih znanja potrebnih za  unaprjeđenje njihovog rada kroz usvajanje novih vještina za obavljanje posla učenjem novih informatičkih vještina i korištenje informacijske tehnologije u svrhe učenja i poslovanja kroza aktivnosti edukacija i Webinar. Osim poslovnih vještina, projektom ćemo kroz aktivnost Forma podizati i osobne kompetencije obrtnika kroz predstavljanje zdravih životnih navika.

Sve aktivnosti projekta "TEAM" su potpuno besplatne za članove Udruženja obrtnika Nova Gradiška, a najave za aktivnosti će biti javno objavljene putem web stranice, društvenih mreža te medija.

Za sve informacije oko projekta obratite se na uo.nova.gradiska@hok.hr.

Viktorio Brdar, predsjednik Udruženja obrtnika Nova Gradiška, Ulica slavonskih graničara 20, 35400 Nova Gradiška

Tel./fax: 035/361-763

e-mail: uo.nova.gradiska@hok.hr

Datoteke za preuzimanje:
obrazac.pdf

Slične objave