NOVA GRADIŠKA

Strmac napokon očišćen od smeća

STRMAC, 17. srpanj 2023. – Izletište Strmac, oaza mira i jedinstvene prirode danas je napokon očišćena od smeća, koje je tjedan dan nakon Moto susreta ležalo i smrdjelo po livadi, doznajemo od Mirele Jukić, stanovnice Strmca. U čišćenje smeća, kako kaže Mirela, uključili su se članovi Moto kluba Nova Gradiška koji su susret i organizirali i tako vratili Strmac u prvobitno stanje kakvo je i bilo prije susreta.

„Hvala članovima Moto kluba Nova Gradiška na brzoj reakciji. Strmac nam je ponovno čist. Smeće pokupljeno do zadnjeg papirića, koševi se postavljaju, a kemijski toaleti su očišćeni i ostat ce neko vrijeme na Strmcu za posjetitelje. Još jednom veliko hvala i Saši koji je sve to organizirao. Divni ste“, kaže Mirela Jukić.

 Zadovoljni su i novogradiški planinari koji često borave na Strmcu i nastoje Strmac i njegove staze držati čistim i urednim. Tako je na zadovoljstvo ljubitelja lijepe i čiste prirode, kakvom Strmac oduvijek odiše, smeće uklonjeno, a Mirela se zahvaljuje još jednom svima koji su u tome pomogli. Uz malo dobre volje puno se može učiniti, posebice kad se korektno ponaša, radi sa srcem i prijateljskim namjerama, a na dobrobit svih koji vole i poštuju resurse koje priroda daje.  

 

Slične objave