Općina Rešetari

Premijera pjesme i video spota "Jutarnja molitva"

U nedjelju 10.9.2023. godine s početkom u 19:00 sati u dvorištu župne crkve Mučeništva sv. Ivana Krstitelja u Zapolju održana je premijera pjesme i video spota „Jutarnja molitva“ u izvedbi Antonele Rosandić & zbora mladih župe Zapolje.

Autor teksta i glazbe za pjesmu „Jutarnja molitva“ je Hrvoje Milak, a producent Tihomir Ivanetić, dok je video spot snimio Live studio, vl. Andrej Smolić.

Ovaj hvale vrijedan i iznimno važan projekt kako za župu Zapolje tako i Općinu Rešetari podržali su svojim prisustvom i predstavnici Općine Rešetari – predsjednica Općinskog vijeća Milka Perković i načelnik Općine Zlatko Aga.

Brojnim posjetiteljima se obratio u ime Općine Rešetari općinski načelnik Zlatko Aga: „Sretni smo što se ovakav izuzetan projekt realizirao. Hvala autoru pjesme Hrvoju Milak na trudu i zalaganju u svim pogledima društvenog života. Vjerujem da će ovakvih projekata biti još mnogo te da je ovo tek početak uspješnog napretka ovog župnoga zbora. Općina će biti tu da vas podrži  i sretno vam u daljnjem rastu i razvoju.“

Izvor:Općina Rešetari

Foto: Općina Rešetari

Slične objave