NOVA GRADIŠKA

„Jesen u našem gradu”

 

Dječji vrtić Nova Gradiška, 9. studenog  u gradskom parku organizirao je akciju prikupljanja sredstava putem tombole namijenjenu uređenju unutrašnjih prostorija Dječjeg vrtića. Bila je to ideja roditelja djeca koja borave u vrtiću,  a odazvali su joj se brojni Novogradiščani, donatori tombole i Grad Nova Gradiška koji je akciju podržao.

„Iznenađeni smo velikim odazivom naših sugrađana koji su podržali akciju. Akcija je organizirana ne samo kako bi se prikupila sredstva već i kako bi se mališani našeg grada družili uz radionice, pjesmu, ples. Hvala svima koji su pomogli, sponzorima, roditeljima, našim sugrađanima. Učinili smo veliku stvar, na sastanku roditelja odlučit ćemo u što ćemo utrošiti sredstva. Vjerujem da će oprema koju ćemo nabaviti služiti mnogim generacijama“,  rekla je Irena Žak, jedna od organizatora, majka čije dijete pohađa vrtić.

„Grad Nova Gradiška podržava svaku ovakvu akciju, pa tako i ovu. Iznenađeni smo ovolikim brojem ljudi koji su se danas okupili u našem prekrasnom Gradskom parku. Zajedno smo jači i hvala svima koji su danas  s nama“,kazao je Borislav Vidošić, zamjenik gradonačelnika.

Slične objave