POLICIJSKA UPRAVA BPŽ

Od 7182 nadzirana vozila, bez važećih propusnica bilo je 347 osoba

SLAVONSKI BROD, 4.  travnja 2020. - U cilju sprečavanja širenja korona virusa policijski službenici, u okviru mjera koje poduzima nacionalni Stožer Civilne zaštite, dobili su   brojne  zadaće.

Na jučer održanoj tiskovnoj konferenciji Stožera CZ Brodsko-posavske županije o zadaćama koje provodi Policijska uprava brodsko-posavska i trenutnom stanju   govorio je načelnik   Antun Valić.  Da policijski službenici  imaju što raditi  po mjerama  nadzora  potvrđuju još uvijek dosta građana  koji ih se ne pridržavaju. Kako je kazao policija je spremna i dobro kapacitirana za pojačan obim poslova koje trenutno obavlja.

Na području županije do sada je  evidentirana 1091.osoba s izrečenom mjerom samoizolacije. U protekla 24 sata nije evidentirana niti jedna dojava ni kršenje ove mjere. Od početka uvođenja mjere samoizolacije zaprimljeno je 114 dojava, izvršene su provjere za 132 osobe dok je kod 31 osobe evidentirano kršenje propisane mjere.

 PU Brodsko-posavska vrši nadzor prometa autocestama i nadzor konvoja u tranzitu. U zadnja 24 sata prepraćeno je 1239 vozila.

Provode se i mjere nadzora provođenja Odluke o zabrani kretanja i napuštanja prebivališta pa je tako u proteklih 24 sata izvršen nadzor 7182 vozila, a od početka provođenja ove mjere 347 osoba evidentirano je bez važećih propusnica.

 

 

Slične objave