CRVENI KRIŽ NOVA GRADIŠKA

Započinje akcija „SOLIDARNOST NA DJELU 2021.“

NOVA GRADIŠKA, 8. listopada 2021. - Hrvatski Crveni križ poziva da se uključite u već tradicionalnu, a ove godine 49. sabirnu akciju. Kao zajednička akcija svih društava Hrvatskog Crvenog križa akcija se provodi na području cijele Hrvatske i započet će danas,  8. listopada ove godine.

          U akciji će se prikupljati hrana i novac. Hranu svi koji žele mogu donijeti u Crveni križ svaki dan osim subote i nedjelje od 8 do 14 h i to od danas pa sve do 20.12.2021. god.

Sabirnu akciju „Solidarnost na djelu“  Gradsko društvo Crvenog križa Nova Gradiška započet će 8. listopada i nastaviti do Božića  2021. godine po svim pojedinim pripadajućim općinama i u Gradu Nova Gradiška. 

Zbog trenutne situacije sa pandemijom korona virusa oslonit ćemo se na mrežu naših vjernih volontera i suradnika Crvenog križa koji će ove godine provoditi ovu hvalevrijednu akciju umjesto školske djece i mladih Crvenog križa koji su to do sada već tradicionalno prikupljali.

          Započet ćemo akciju prikupljanjem novčanih priloga građana ispred trgovačkih centara i po kućanstvima. Za prikupljeni novac bit će vam uručen bon zahvalnosti numeriran i s oznakom vrijednosti. Svi sudionici u akciji bit će vidljivo označeni posebnim znakom Crvenog križa.

Ovogodišnju akciju Hrvatski Crveni križ povodi pod motom «Ne dvoji za drugog izdvoji».

          Zahvaljujemo  na vašem sudjelovanju i doprinosu u akciji «SOLIDARNOST NA DJELU»  tijekom svih proteklih godina. Molimo za vašu pomoć i u ovogodišnjoj akciji.

 

 

 

                                                                     Ravnatelj HCK GDCK Nova Gradiška

                                                                                                                                                                                                           Dario Pauković

 

 

Slične objave