WORLD VAPE SHOW DUBAI 2021.

Jasmin Dević, generalni konzul RH u Dubaiu čestitao ELDI za najboljeg proizvođača e-tekućina za e-cigarete u konkurenciji iz cijeloga svijeta

Tvrtka ELDA lider je u proizvodnji i prodaji e-tekućina za e-cigarete na području Europe i svijeta. Ove godine puni 40 godina uspješnog poslovanja. Današnji identitet tvrtke odraz je raznih iskustava još iz vremena početaka poslovanja. Upravo zahvaljujući segmentu e-tekućina tvrtka se pozicionirala na svjetskoj razini. U ovome trenutku 90% proizvodnje izvoze u više od 80 zemalja svijeta. Kupci prepoznaju kvalitetu proizvoda i usluga. Prvi u EU uveli su laboratorij za kontrolu kvalitete e-tekućina i e-cigareta po 17025 standardu. Nakon dvogodišnjeg neodržavanja svjetskih sajmova zbog globalne pandemije koronavirusa, na prestižnom prvom sajmu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima WORLD VAPE SHOW DUBAI koji je održan od 19. do 21. rujna 2021. ELDA je predstavila svoje nove proizvode: liniju e-tekućina Elda Premium Summer Up i e-cigarete IzyVape. Na navedenom sajmu WORLD VAPE SHOW DUBAI u konkurenciji proizvođača iz cijeloga svijeta kao najbolji proizvođač e-tekućine za e-cigarete, osvojili su prestižnu nagradu. Tom prigodom, posebne čestitke na prestižnoj nagradi kao i  za promoviranje Hrvatske u svijetu Eldinom timu predvođenim Dariom Marenić  i Rinorom Krasniqijem izrazio je Jasmin Dević, generalni konzul Republike Hrvatske u Dubaiu. Zadovoljstvo postignutim uspjehom ne krije ni Dario Marenić, osnivać tvrtke Elda.

„Osjećaj je neopisiv za cijeli naš tim u Hrvatskoj i Dubaiu. To je potvrda da znanje, upornost i inovacije vode do uspjeha“, kaže Dario Marenić.  

Ova nagrada je tek jedna u nizu nagrada sa svjetskih sajmova iz vape industrije što je rezultat konstantnih ulaganja u proizvodni pogon, razvoj novih proizvoda, generiranje svjetskih trendova u proizvodnji i potrebama potrošača, pri čemu je sustav kontrole kvalitete jedna od najbitnijih točaka uspjeha.

Slične objave